Piano

Abonnementen

Bestel nu uw abonnement voor seizoen 2019 / 2020.

De zes concerten in de Oude Blasiuskerk zijn gezamenlijk ook als abonnement verkrijgbaar. Zo bent u verzekerd van kaarten en krijgt u ook nog eens een flinke korting. Een abonnement kost € 81 (normaal €114 bij losse kaarten) en bevat alle zes kerkconcerten op zondagmiddag in de Oude Blasiuskerk.

Abonnementhouders kunnen tevens met korting kaarten bestellen voor de Landgoed- en Kasteelconcerten. Een kaart kost dan dan € 23 (normaal € 26). Deze kunt u tegelijk met uw abonnement bestellen.

In verband met het grote aantal abonnementhouders en de beperkte zichtlijnen op sommige plekken in de kerk, hanteren wij het principe van de voorkeursplacering. Dit houdt in dat u, afhankelijk van de kleur van uw abonnement, tijdens twee van de zes concerten gegarandeerd een plaats met goed zicht heeft.

LET OP: U ontvangt bij online bestellen een bevestiging van uw abonnement via email. Uw echte abonnementen worden u toegestuurd in augustus 2019. Dit vanwege de kleurcodering i.v.m. voorkeursplacering.

Blijf op de hoogte van de nieuwste concerten

Als u nieuwsgierig bent naar de nieuwste aanwinsten op onze concertagenda, of u wilt aanvullende informatie over geboekte artiesten, meld u zich dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

Uw e-mailadres is verplicht
Onze begunstigers