Oude-blasius

Privacyverklaring Stichting Delden Klassiek

Privacyverklaring
Stichting Delden Klassiek (“wij”) hecht belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij verwerken uw gegevens met de grootst mogelijke zorg en conform de privacywetgeving. Ook houden wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Persoonsgegevens
Wij kunnen onder meer de volgende persoonsgegevens verwerken:
· Naam, adres en woonplaats
· Telefoonnummer en e-mailadres
· Bezoekhistorie

. Bankgegevens

Doeleinden
De bovenstaande persoonsgegevens kunnen wij gebruiken voor de volgende doeleinden:
· Het verwerken van uw abonnement of kaartreservering
· Om u te informeren over onze concerten en ander nieuws
· Het vastleggen en analyseren van uw bezoek
· Het beantwoorden van uw vragen of opmerkingen
· De uitvoering of toepassing van wetten

Grondslag
Wij verwerken uw persoonsgegevens op grond van het uitvoeren van een overeenkomst en op grond van een gerechtvaardigd belang.

Ontvangers
Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met onze medewerkers voor zover zij uw gegevens nodig hebben bij de uitoefening van hun vrijwilligers functie. Wij geven uw persoonsgegevens nooit aan anderen door voor commerciële doeleinden. Derde partijen die namens ons uw persoonsgegevens verwerken doen dat altijd uitsluitend volgens onze opdracht. Zij zijn verplicht uw persoonsgegevens geheim te houden en na gebruik te vernietigen.

Beveiliging
Wij treffen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Met dienstverleners die persoonsgegevens namens ons verwerken sluiten we overeenkomsten waarin wij hen verplichten om deze maatregelen ook te treffen.

Bewaartermijn
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden van de verwerking.

Recht op inzage, correctie en verzet
U kunt altijd inzage vragen in uw gegevens of deze laten corrigeren. Hebt u bezwaar tegen verwerking van uw persoonsgegevens of wilt u niet langer informatie van Delden Klassiek ontvangen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Indien u niet tevreden bent over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
Onze website maakt géén gebruik van cookies om informatie te verzamelen over uw websitebezoek.

Wijzigingen
Wij kunnen dit privacy beleid aanpassen en raden u aan om deze pagina zo nu en dan te raadplegen om op de hoogte te blijven van de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken. Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt in november 2018.

Vragen, feedback en klachten
Uw vragen en opmerkingen met betrekking tot ons privacy beleid zijn welkom. Hiervoor kunt een e-mail sturen naar info@deldenklassiek.nl

De Stichting Delden Klassiek en daarvoor de Stichting Kerk en Muziek is sinds 1970 actief en heeft de Culturele ANBI status. De stichting heeft als doel het organiseren van concerten en andere muzikale en culturele evenementen in Delden en omgeving. Deze concerten vinden plaats in de Oude Blasius Kerk van Delden, Kasteel Twickel en andere locaties in en rond Delden.

Correspondentie-adres:
Stichting Delden Klassiek

Cramerswegje 2

7491CC Delden

KvK 41028564

April 2019

Blijf op de hoogte van de nieuwste concerten

Als u nieuwsgierig bent naar de nieuwste aanwinsten op onze concertagenda, of u wilt aanvullende informatie over geboekte artiesten, meld u zich dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

Uw e-mailadres is verplicht
Onze begunstigers