Oude-blasius
Kerk

Oude Blasiuskerk

Kerkconcerten van Delden Klassiek vinden plaats in de historierijke Oude Blasiuskerk in Delden met haar prachtige akoestiek.

Overal in de Oude Blasiuskerk is de akoestiek uitstekend. Dat geldt minder voor het zicht op het podium. Daarom is een systeem van vakreservering van kracht. Dat houdt in dat abonnementhouders bij 2 van de 6 kerkconcerten recht hebben op een plaats in speciale vakken, met een zeer goed zicht op het podium. De twee concerten staan vermeld op de abonnementskaart. Let op! Deze reservering geldt tot 15 minuten voor aanvang van het concert, dus tot 15.45 uur. Daarna zijn alle plaatsen vrij voor abonnementhouders én losse kaarthouders. Losse kaarthouders hebben geen recht op vakreservering. Een beperkt aantal plaatsen is uitsluitend gereserveerd voor de sponsoren, die Delden Klassiek extra financieel ondersteunen.
Op twee plaatsen in de kerk zijn grote HD-beeldschermen geplaatst, zodat bezoekers die minder zicht hebben op het podium het concert toch goed kunnen zien.

De kerk is toegankelijk voor rolstoelen.

In Delden bestaat voldoende mogelijkheid om na afloop van het concert op eigen gelegenheid iets te drinken of te dineren in één van de restaurants in de nabijheid van de kerk. Reserveren is dan verstandig.

Ga naar de website van de Oude Blasiuskerk

Terug
Oude-blasius-1
Oude-blasius-4
Oude-blasius-3
Oude-blasius-2
Blijf op de hoogte van de nieuwste concerten

Als u nieuwsgierig bent naar de nieuwste aanwinsten op onze concertagenda, of u wilt aanvullende informatie over geboekte artiesten, meld u zich dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

Uw e-mailadres is verplicht